מתכון חגיגי ומתוק לכבוד ט"ו בשבט

ערב ט"ו בשבט בו נהגו לאכול משבעת המינים ופירות יבשים, עורכת מדור אוכל ב'כיכר השבת' מורן פינטו מגישה מתכון מיוחד לכבוד החג - לחמניות ממולאות בבשר מתוק. צפו (אוכל)

זמן הכנה55 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 10-15 לחמניות מיני
  • 300 גר׳ בשר טחון
  • 150 גר׳ פירות יבשים שונים קצוצים
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קורט קינמון

אופן ההכנה:

  • מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
  • מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת כף
  • מוסיפים תיבול ופירות יבשים
  • מערבבים היטב ומכבים, ומניחים להתקרר.
  • מוציאים את הליבה של הלחמניות
  • וממלאים בבשר המתובל
  • מניחים בתבנית ואופים כ20 דק
  • בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
זה ממש קל להכנה . כל הכבוד כככר שאתם חושבים על המין הנשי
יפית
טיפה מסובך בעלי לא היה מכין
מירה
5
באמת קליל ומתאים לחג (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יעל
4
אני עכשיו משפצת מטבח, אז זה מה שתפס אותי.
תמי
3
תכנסי לא דרך הוידאו מצד שמאל, אלא תגלגלי את הדף כלפי מטה ותראי מתכון כתוב ומפורט
אודי
2
איפה רשום המתכון
טלי
1
שבח לבורא. ה' קיים תמיד,ואין לו התחלה וסוף,והוא אחד.עשה בשמחה תמיד את רצון ה',ותחשוב תמיד:שרק ה' ואתה קיימים. הקדוש ברוך הוא,הוא תמיד קיים,הוא לא נברא,הוא תמיד קיים(אולי אפשר לומר שה' ברא את עצמו ולפניו לא הייתה שום בריה,בכדי לסבר את האוזן)לה' אין התחלה וסוף,עד שה' לא ברא נבראים,לא היה דבר כזה נבר
תודה לבורא

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבשר: