מה נאכל היום?

מתכון לפשטידת ירקות קריספית ועסיסית במחבת

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה שנעה בין חביתה לפריטטה / פשטידה, מכל מה שיש בבית והתוצאה: ארוחת ערב קלילה וטעימה. שימו לב שכל הירקות יהיו חתוכים באותו גודל, כך שיתבשלו בפרק זמן זהה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פשטידת ירקות קריספית ועסיסית במחבת (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס קמח, מנופה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • מלח ופלפל
  • 1/4 כוס מים
  • 2 ענפי בצל ירוק, פרוסים
  • 1 גזר, חתוך למקלות דקים
  • 1 קישוא, חתוך למקלות דקים
  • 2 כוסות כרוב, חתוך לרצועות דקות
  • יוגורט - להגשה

אופן ההכנה:

1. טורפים בקערה את כל המרכיבים, מלבד הירקות, למרקם של פנקייק - ואז מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב.

2. מחממים שמן במחבת ושופכים את התערובת פנימה. מטגנים צד אחד כ-5 דקות ואז הופכים בעזרת צלחת ומטגנים את הצד השני.

3. מגישים חם לצד יוגורט.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר