מתוק לשבת

מתכון לקינוח שוקולד ואגוזי פקאן פרווה ללא אפייה

ומרוב שזה טעים אף אחד לא יזכור שזה בריא. כן, קראתם נכון. לא רק שזה פרווה, המרכיבים טבעיים לגמרי. במילים אחרות, איך ליהנות מפאדג' שוקולד-אגוזים מפנק מינוס נקיפות המצפון. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לשבת)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס תמרים מגולענים שהושרו במים חמים 10-15 דקות ומסוננים
  • 1/4 כוס שמן קוקוס, מומס
  • 1/3 כוס אבקת קקאו כהה
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/4 כפית מלח ים
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס אגוזי פקאן טבעיים

אופן ההכנה:

1. מרפדים בנייר אפייה תבנית מלבנית עם שוליים גבוהים.

2. במעבד מזון, טוחנים את התמרים, השמן, הקקאו, הקינמון, תמצית הווניל והמלח עד לקבלת עיסה.

3. מוסיפים את אגוזי הפקאן וממשיכים לטחון עד שהם קצוצים גס, אך לא מפוררים לגמרי.

4. מעבירים את התערובת לתבנית המוכנה, ומשטחים את החלק העליון באופן שווה. מעבירים למקפיא למשך 15 דקות.

5. מוציאים מהמקפיא, חותכים לריבועים בגודל 5 ס"מ ושומרים בכלי אטום במקרר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר