מתוק לשבת

צפו: קינוח פרווה חגיגי של נגיסי שוקולד פקאן

ומרוב שזה טעים אף אחד לא יזכור שזה בריא. כן, קראתם נכון. לא רק שזה פרווה, המרכיבים טבעיים לגמרי. במילים אחרות, איך ליהנות מפאדג' שוקולד-אגוזים מפנק מינוס נקיפות המצפון. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לשבת)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס תמרים מגולענים שהושרו במים חמים 10-15 דקות ומסוננים
  • 1/4 כוס שמן קוקוס, מומס
  • 1/3 כוס אבקת קקאו כהה
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/4 כפית מלח ים
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס אגוזי פקאן טבעיים

אופן ההכנה:

1. מרפדים בנייר אפייה תבנית מלבנית עם שוליים גבוהים.

2. במעבד מזון, טוחנים את התמרים, השמן, הקקאו, הקינמון, תמצית הווניל והמלח עד לקבלת עיסה.

3. מוסיפים את אגוזי הפקאן וממשיכים לטחון עד שהם קצוצים גס, אך לא מפוררים לגמרי.

4. מעבירים את התערובת לתבנית המוכנה, ומשטחים את החלק העליון באופן שווה. מעבירים למקפיא למשך 15 דקות.

5. מוציאים מהמקפיא, חותכים לריבועים בגודל 5 ס"מ ושומרים בכלי אטום במקרר.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
עשיתי תשוקולד יצא פשוט מושלםםם.. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבי גמליאל
4
הכנתי את העוגיות עם שמן קנולה ופשוט יצא מעדן. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אסתר
3
זה לא מלח זה סוכר
שרה
2
ניסיתי את המתכון אולי זה כמות המלח או הקקאו (ששמתי כמובן לפי המתכון) אבל אחרי שטעמתי את זה הייתי צריכה כמה קוביות שוקולד להתאושש...
אחת שניסתה
1
במה אפשר להחליף את השמן קוקוס? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
משה
שמן קוקוס הוא בריא מאוד, מתקשה כמו מרגרינה בטמפרטורה שמתחת ל-24 מעלות, ואמנם הוא קצת יקר אבל רבע כוס זה לא כל כך הרבה. שבת שלום ולבריאות.
חביתה בפיתה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בקינוחים: