מה אוכלים היום?

מתכון לשוקי עוף עם קישואים ועשבי תיבול

השפית מורן פינטו עם חגיגה מרעננת של שוקי עוף מרופדים בקישואים והמון עשבי תיבול שמרגישים כמו אביב בסיר אחד (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8 שוקי עוף
  • 4 קישואים מוצקים
  • 8 שיני שום שלמות בקליפתן
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 5 כפות שמן
  • 2 בצלים סגולים, חתוכים לקוביות

אופן ההכנה:

1. שוטפים היטב את הקישואים ופורסים אותם לעיגולים בקליפתם.

2. בסיר רחב, מחממים את השמן מטגנים את שוקי העוף עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים את העופות לצלחת, מוסיפים לסיר את הבצל והשום ומטגנים עד להזהבה.

3. מחזירים את העופות לסיר, מוסיפים את עשבי התיבול, מפזרים מעל את הקישואים, מנמיכים לאש קטנה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 45 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר