סלמון אפוי עם ביצת עין על מצע תרד ושום - סלמון אפוי עם ביצת עין על מצע תרד ושום
סלמון אפוי עם ביצת עין על מצע תרד ושום (צילום מסך מתוך הפייסבוק של Goodful)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 4 כפות שמן זית
  • 300 גרם עלי תרד, קצוצים
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 4 פרוסות פילה סלמון טרי
  • 4 ביצים
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

אאא

1. מזלפים את שמן הזית על תבנית, מסדרים מעל בשכבה את התרד הקצוץ ושיני השום, מתבלים במלח ומערבבים יחד.

2. מסדרים את נתחי הסלמון על מצע התרד עם רווחים אחד בין השני, ושוברים בין הנתחים את הביצים. מתבלים במלח ופלפל שחור.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות בלבד.