באנו לשדרג

מתכון לסלמון אפוי עם ביצת עין על מצע תרד ושום

השפית מורן פינטו עם מנה שכמה שהיא פשוטה להכנה, ככה היא מרשימה וטעימה. דג בשרני, ביצה עסיסית ומצע ירוק פיקנטי (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 כפות שמן זית
  • 300 גרם עלי תרד, קצוצים
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 4 פרוסות פילה סלמון טרי
  • 4 ביצים
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מזלפים את שמן הזית על תבנית, מסדרים מעל בשכבה את התרד הקצוץ ושיני השום, מתבלים במלח ומערבבים יחד.

2. מסדרים את נתחי הסלמון על מצע התרד עם רווחים אחד בין השני, ושוברים בין הנתחים את הביצים. מתבלים במלח ופלפל שחור.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות בלבד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר