אאא

כאן ועכשיו: עוגת שוקולד במחבת

תכל'ס? מערבבים את המרכיבים לבלילה, יוצקים למחבת, אופים חצי שעה, מניחים את העוגה במרכז השולחן, מחלקים כפיות לכולם ופותחים במבצע חיסול מהיר במיוחד.

>> למתכון

עוגת שוקולד במיקרוגל תוך 2 דקות

מה? כן. קראתם נכון. מסתבר שלמיקרוגל יכולים להיות שימושים נוספים מלבד חימום ארוחות.

>> למתכון

הגרסה למשקיעים: עוגת בבקה שוקולד עם טוויסט

קשה למצוא עוגת בבקה איכותית; עשירה, לחה ולא יותר מדי דחוסה. אלא אם כן אתם גרים ליד מאפייה טובה באמת. בהנחה שזה לא המצב, הנה מתכון מעולה שלוקח את עוגת השמרים שכבשה כל בית יהודי אמריקאי, מוסיף בננה לבצק ושטרויזל פריך מעל. ואם נותרו לכם שאריות - אנחנו בספק שזה יקרה - פרוסות העוגה יכולות להיות בסיס נהדר לפרנץ' טוסט.

>> למתכון

הגרסה למשקיעים קצת פחות: "בָּבְּקְחַלָה" = עוגת בבקה + חלה קלועה לשבת

ה"בָּבְּקְחַלָה" היא שילוב מושלם בין הבבקה - עוגת השמרים הנוסטלגית לחלה. היא קלועה כמו חלה, ועמוסה בשוקולד עסיסי כמו בבקה בכל ביס.

>> למתכון

סופלה שוקולד ללא קמח

קינוח שוקולדי אוורירי, נמס בפה ופשוט מושלם. פינוק אמיתי שמכינים תוך 15 דקות, שולחים להתגבשות בתנור ל-15 דקות נוספות ואוכלים מיד, חם, עם קצפת או גלידת וניל בצד.

>> למתכון + מדריך וידאו

עוגת פודינג שוקולד עם פאדג' חם

כלומר, מדובר בסופלה מינוס העבודה על הצורה המדוגמת.

>> למתכון