פשטידת ברוקולי ותירס
פשטידת ברוקולי ותירס (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 800 גרם ברוקולי קפוא, מופשר
  • 2 כוסות תירס מסונן מקופסת שימורים
  • 3 כפות מיונז
  • 6 ביצים
  • 3/4 כוס קמח, מנופה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 כפות שבבי בצל יבש
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים, עד שמתקבלת בלילה אחידה, ללא גושי קמח.

2. משמנים תבנית פיירקס חסינת אש ב-2 כפות סולת, ויוצקים לתוכה את הבלילה.

3. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות, במשך 45 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.