ראש השנה

מתכון לקוגל אטריות מתוק - לוקשן קוגל מסורתי

השפית מורן פינטו עם מתכון ללוקשן קוגל (או קיגל) - פשטידה מתוקה על בסיס אטריות שבעצם כל אחד יכול להכין. אגב, הידעתם? מקור השם "קוגל" מגיע מהמילה 'Kugel' שפירושה כדור, מה שרומז לכך שלרוב אופים את הקוגל בסיר עגול (מתכונים לראש השנה, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |

מרכיבים:

1 חבילת אטריות רחבות, מבושלות במים לפי ההוראות שעל האריזה ומסוננות
3 ביצים
1/2 כפית קינמון
3 כפות סוכר חום
1/2 כוס סילאן טבעי
מלח ופלפל שחור
1/2 כוס שמן
3 תפוחי עץ, קלופים וקצוצים (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים ומחלקים בין תבניות אינגליש קייק או יוצקים לתבנית אחת גדולה.

2. מכסים את התבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה. מסירים את הכיסוי ואופים במשך 30 דקות נוספות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר