1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה לעוגיות בנייר פרגמנט.
2. בקערה בינונית מקציפים יחד את קמח השקדים, קמח הדוחן, עמילן הטפיוקה, הסודה לשתייה, המלח והתבלינים. מניחים בצד.
3. בקערת המיקסר, מקציפים את החמאה והסוכר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת קצף רך ואוורירי, במשך 3-5 דקות.
4. מוסיפים את מחית הדלעת ותמצית הווניל ומקציפים במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הביצה ומקציפים רק כדי לאחד את התערובת.
5. כאשר המערבל עובד בעצימות נמוכה, מוסיפים לאט לאט את החומרים היבשים, מערבבים עד לשילוב פשוט, מקפלים פנימה את הצדדים לפי הצורך. מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומערבבים רק עד להפצה אחידה.
6. בקערה קטנה מערבבים יחד את ציפוי הסוכר והקינמון.
7. יוצרים מהבצק כדורים, מגלגלים כל עוגיה בציפוי ומניחים על התבנית המוכנה במרווח של 5 סנטימטרים זו מזו. חוזרים על הפעולה עד לסיום כל בצק העוגיות.
8. אופים את העוגיות במשך 11-12 דקות, עד שהן מתייצבות מעט, אך עדיין רכות מאוד (הן יראו מעט אפויות לאחר היציאה מהתנור, אך הן יסיימו להיעשות כשהן יתקררו). נותנים להן להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה לפני שמעבירים אותן לכלי אחסון.