מרתק

מורן פינטו מארחת את ציפי קולטניוק ומכינה סלט פסטה

והשבוע, בתכנית "מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה סלט פסטה עשיר עם ירקות שורש, שמגלם בתוכו המוני טעמים דומיננטיים - ומארחת את המוזיקאית ציפי קולטניוק, שעושה הרבה מעבר למוזיקה (מתכונים, אוכל כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(ניהול אולפן: יוחנן בלייך)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כוסות פסטה קצרה, מבושלת
  • 1 שומר, חתוך לקוביות
  • 4 ענפי סלרי אמריקאי, קצוצים
  • 20 עגבניות שרי, חצויות
  • 3 מלפפונים חמוצים, קצוצים
  • 2 כפות חרדל
  • 2 כפות מיונז
  • 1 מיכל יוגורט טבעי
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. בקערת ההגשה מערבבים את החרדל, המיונז והיוגורט. מתבלים במלח ופלפל.

2. מוסיפים את השומר, הסלרי, העגבניות והמלפפונים החמוצים ומערבבים. מוסיפים את הפסטה ומערבבים הכל יחד היטב.

3. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר