מרתק

מורן פינטו מארחת את ציפי קולטניוק

והשבוע, בתכנית "מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה סלט פסטה עשיר עם ירקות שורש, שמגלם בתוכו המוני טעמים דומיננטיים - ומארחת את המוזיקאית ציפי קולטניוק, שעושה הרבה מעבר למוזיקה (מתכונים, אוכל כיכר TV)

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כוסות פסטה קצרה, מבושלת
  • 1 שומר, חתוך לקוביות
  • 4 ענפי סלרי אמריקאי, קצוצים
  • 20 עגבניות שרי, חצויות
  • 3 מלפפונים חמוצים, קצוצים
  • 2 כפות חרדל
  • 2 כפות מיונז
  • 1 מיכל יוגורט טבעי
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. בקערת ההגשה מערבבים את החרדל, המיונז והיוגורט. מתבלים במלח ופלפל.

2. מוסיפים את השומר, הסלרי, העגבניות והמלפפונים החמוצים ומערבבים. מוסיפים את הפסטה ומערבבים הכל יחד היטב.

3. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
חייב לנקות את השומר מתולעים!!
מרגי
8
חמודה ציפי הזאת!
ללא שם
7
מה הסיפור השגעוני הזה על חמין ביום רביעי?
שיר
6
ממש יפה מאוד כל הכבוד לכם , מורן אלופה.
דלית
5
טעים
יעל
4
היה פשוט מעולה מורן אלופה🤗🤗
סתם מישהו
3
איך אפשר לחתוך ככה שומר שלם בלי להפריד את העלים, ולשטוף ולבדוק אותם?????
אסתר
2
תוכנית יפה! כייף לראות שילובים וטעמים חדשים והפעם עם ציפי קולטיניוק ממש השראה!!
יוכי
1
תקשיבו כל מי שאומרת על הניקיון של הירקות אז אתם לא יכולות לדעת אולי היא לא משתמשת בזה?
יע

עוד במבשלות בכיכר: