1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומסדרים את נתחי הסלמון בתבנית מלבנית חסינת אש.
2. במחבת גדולה, מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית עד שהבצלים מאבדים את נפחם ומעט מתכווצים. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד בעזרת כף עץ במשך 5-7 דקות.
3. יוצקים למחבת את הסויה והסילאן, מתבלים בפלפל שחור ומערבבים ומקפיצים יחד לציפוי מלא.
4. מסירים את הבצלים והפטריות מהאש ושופכים את כל תכולת המחבת על הדגים שבתבנית. אופים במשך 20 דקות וסמוך להגשה מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ / כוסברה קצוצה ושברי בוטנים.
1 | ש. 16/09/2020 |