מבשלות בכיכר

ארוחה שלמה במחבת אחת: ניוקי, שעועית ירוקה וסלמון

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", בהגשת מורן פינטו: ניוקי מוקפץ עם שעועית ירוקה וסלמון. ארוחה מושלמת שמכילה את כל אבות המזון: פחמימה, חלבון וירק ועם זאת, קלה ומהירה - תוך 40 דק' על השולחן (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(ניהול אולפן ועריכה: הלל רוזנברג)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילה (500 גרם) ניוקי בוואקום
  • 2 כוסות שעועית ירוקה שלמה, קפואה
  • 2 נתחי פילה סלמון
  • 1 לימון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 שיני שום פרוסות

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים 2 כפות משמן הזית ומטגנים את הניוקי ישר מהשקית, ללא בישול קודם. מערבבים תכופות עד להזהבה. מוסיפים את השעועית ומקפיצים יחד. מוסיפים את השום, המלח והפלפל ומעבירים לצלחת.

2. במחבת, מחממים את יתר השמן ומטגנים את פרוסות הסלמון מכל צד, במשך 4 דקות, או עד למידת העשיה הרצויה.

3. מפזרים מלח וסוחטים מעל את הלימון. מגישים מעל הניוקי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר