מבשלות בכיכר

ארוחה במחבת אחת: ניוקי, שעועית וסלמון

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", בהגשת מורן פינטו: ניוקי מוקפץ עם שעועית ירוקה וסלמון. ארוחה מושלמת שמכילה את כל אבות המזון: פחמימה, חלבון וירק ועם זאת, קלה ומהירה - תוך 40 דק' על השולחן (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילה (500 גרם) ניוקי בוואקום
  • 2 כוסות שעועית ירוקה שלמה, קפואה
  • 2 נתחי פילה סלמון
  • 1 לימון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 שיני שום פרוסות

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים 2 כפות משמן הזית ומטגנים את הניוקי ישר מהשקית, ללא בישול קודם. מערבבים תכופות עד להזהבה. מוסיפים את השעועית ומקפיצים יחד. מוסיפים את השום, המלח והפלפל ומעבירים לצלחת.

2. במחבת, מחממים את יתר השמן ומטגנים את פרוסות הסלמון מכל צד, במשך 4 דקות, או עד למידת העשיה הרצויה.

3. מפזרים מלח וסוחטים מעל את הלימון. מגישים מעל הניוקי.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
המתכון טוב והסלמון תמיד מעדן אבל ניוקי באריזה??? אפילו לא דומה לטעמו האמיתי
אנג'לה
4
מעניין מאוד לראות את התוכניות. אבל לא בשביל להכין לבד. מה זה ניוקי? מה זה דפי אורז? מה זה כל העשבים? זה אולי לא קשה להכין את המתכונים האלו, אבל חד משמעית זה חומרים שאין בכל בית.. נ.ב. אור כץ, מאיפה לך שאתה מכין טעים יותר אם לא טעמת את שלה וכנראה אפילו לא הכנת??? סתם גאוותנות!
rich
3
אני עושה אוכל יותר טעים...
אור כץ
2
את אלופה
דניאלה
1
כל יפה ונקי , כל הכבוד לך מורן .
נעמה

עוד במבשלות בכיכר: