מתכון לעוף עם פטריות ואטריות אורז ברוטב אסייתי

והשבוע, ב"מבשלות", מורן פינטו מביאה לנו, כרגיל, מנה קלילה וטעימה שניתן להגיש כעיקרית או כתוספת ו-קבלו טיפ מהשפית, שכנראה לא שמעתם מעולם: לא לשטוף את הפטריות כיוון שהן מתפקדות כמעין ספוג וסופחות לתוכן נוזלים שיכולים להחריב את המנה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ארוחה במחבת אחת: עוף עם פטריות ואטריות אורז
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
  • 10 פטריות שמפיניון, פרוסות גס
  • 10 פטריות פורטבלו, פרוסות גס
  • 1/2 חבילת אטריות אורז, מבושלות על פי הוראות היצרן ומסוננות
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות רוטב טריאקי או סילאן
  • פלפל צ'ילי טרי, קצוץ דק - לא חובה

אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת או ווק ומקפיצים את קוביות חזה העוף עד שהן לבנות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד. מוסיפים את הרטבים ומקפיצים עד לקבלת אחידות. מוסיפים את האטריות והצ'ילי (אם משתמשים) ומקפיצים יחד היטב. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר