והשבוע, ב"מבשלות", מורן פינטו מביאה לנו, כרגיל, מנה קלילה וטעימה שניתן להגיש כעיקרית או כתוספת ו-קבלו טיפ מהשפית, שכנראה לא שמעתם מעולם: לא לשטוף את הפטריות כיוון שהן מתפקדות כמעין ספוג וסופחות לתוכן נוזלים שיכולים להחריב את המנה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)
מחממים שמן במחבת או ווק ומקפיצים את קוביות חזה העוף עד שהן לבנות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד. מוסיפים את הרטבים ומקפיצים עד לקבלת אחידות. מוסיפים את האטריות והצ'ילי (אם משתמשים) ומקפיצים יחד היטב. מגישים חם.
אפשר להשתמש בחזה עוף שכבר חתוך לשניצל או שזה דק מידיי?
▾ דווח על תגובה זו0
יפה לך הפאה | 19/08/2021
3
איזה מהממת
▾ דווח על תגובה זו0
מיזי | 18/08/2021
2
מנה קלילה מהירה ונחמדה!
▾ דווח על תגובה זו0
אני | 18/08/2021
1
די כבר עם ה"טיפ" הזה, שלא שוטפים פטריות!! אולי זה נכון בעולם הקולינרי, אבל על פי ההלכה חייבים לשטוף פטריות!! אתם אתר חרדי?? השפית חרדית?? אז למה להכשיל??
▾ דווח על תגובה זו0
שלום | 22/08/2021
בגלל הפאה אז לא כותבים
▾ דווח על תגובה זו0
מרים | 19/08/2021
ברור שחייבים לשטוף וכן בפטריות שהפטריה פתוחה מלמטה יש לשאול רב איך לנקות
נא לתקן את העניין כדי לא להכשיל בתולעים
▾ דווח על תגובה זו0
חיות | 19/08/2021
אני מצאתי פתרון אני עוברת עליהן עם יד לחה
זה ממש טוב מכל הבחינות הלכה ניקיון טעם וכולי
▾ דווח על תגובה זו0
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"