ארוחה במחבת אחת: עוף עם פטריות ואטריות אורז

והשבוע, ב"מבשלות", מורן פינטו מביאה לנו, כרגיל, מנה קלילה וטעימה שניתן להגיש כעיקרית או כתוספת ו-קבלו טיפ מהשפית, שכנראה לא שמעתם מעולם: לא לשטוף את הפטריות כיוון שהן מתפקדות כמעין ספוג וסופחות לתוכן נוזלים שיכולים להחריב את המנה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
  • 10 פטריות שמפיניון, פרוסות גס
  • 10 פטריות פורטבלו, פרוסות גס
  • 1/2 חבילת אטריות אורז, מבושלות על פי הוראות היצרן ומסוננות
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות רוטב טריאקי או סילאן
  • פלפל צ'ילי טרי, קצוץ דק - לא חובה

אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת או ווק ומקפיצים את קוביות חזה העוף עד שהן לבנות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד. מוסיפים את הרטבים ומקפיצים עד לקבלת אחידות. מוסיפים את האטריות והצ'ילי (אם משתמשים) ומקפיצים יחד היטב. מגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
די כבר עם ה"טיפ" הזה, שלא שוטפים פטריות!! אולי זה נכון בעולם הקולינרי, אבל על פי ההלכה חייבים לשטוף פטריות!! אתם אתר חרדי?? השפית חרדית?? אז למה להכשיל??
אני
בגלל הפאה אז לא כותבים
שלום
ברור שחייבים לשטוף וכן בפטריות שהפטריה פתוחה מלמטה יש לשאול רב איך לנקות נא לתקן את העניין כדי לא להכשיל בתולעים
מרים
אני מצאתי פתרון אני עוברת עליהן עם יד לחה זה ממש טוב מכל הבחינות הלכה ניקיון טעם וכולי
חיות
5
מנה קלילה מהירה ונחמדה!
מיזי
4
איזה מהממת
יפה לך הפאה
עדיף מטפחת
רועי
3
אפשר להשתמש בחזה עוף שכבר חתוך לשניצל או שזה דק מידיי?
ללא שם
2
לא מצת מישקפיים יותר יפות
רוטיחל
1
מורן פשוט פצצה
שרה

עוד במבשלות בכיכר: