מתכון לטורטייה ממולאת בבשר ושעועית עם סלט מרענן

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מעין תבשיל שנכנס כולו לתוך טורטייה, יחד עם סלטון כרוב סגול עסיסי (ניתן גם להגיש את המנה לצד אורז, במקום זאת) - מנה קלה ומשביעה שבאה בול במקום אחרי שלגמתם צלחת מרק ואתם מרגישים שמשהו עדיין חסר לכם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
טורטייה ממולאת בבשר ושעועית עם סלט מרענן (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 בצל לבן, קצוץ דק
  • 400 גרם בשר בקר טחון
  • מלח ופלפל
  • מעט כמון
  • מעט צ'ילי גרוס - לא חובה
  • 1 קופסת שימורים של שעועית לבנה ברוטב עגבניות
  • כרוב סגול, קצוץ גס
  • 1/2 לימון
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבשר ומערבבים - מפוררים כל הזמן בעזרת כף עץ. מתבלים, מוסיפים את הצ'ילי הגרוס (אם משתמשים) ואת השעועית עם הרוטב ומבשלים ביחד כ-10 דק.

2. מניחים כמות נדיבה מהתערובת על הטורטייה ומפזרים מעל את הכרוב. סוחטים מעט לימון מעל ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר