• זמן הכנה45 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 בצל לבן, קצוץ דק
  • 400 גרם בשר בקר טחון
  • מלח ופלפל
  • מעט כמון
  • מעט צ'ילי גרוס - לא חובה
  • 1 קופסת שימורים של שעועית לבנה ברוטב עגבניות
  • כרוב סגול, קצוץ גס
  • 1/2 לימון
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

אאא

1. במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבשר ומערבבים - מפוררים כל הזמן בעזרת כף עץ. מתבלים, מוסיפים את הצ'ילי הגרוס (אם משתמשים) ואת השעועית עם הרוטב ומבשלים ביחד כ-10 דק.

2. מניחים כמות נדיבה מהתערובת על הטורטייה ומפזרים מעל את הכרוב. סוחטים מעט לימון מעל ומגישים.