כיכר השבת

צמחונים ונהנים

מתכון לסלט בורגול חם עם פטריות ובצל מוקפצים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת סלט מזין ובריא שמתקתקים ב-20 דקות. אז מה יש לנו פה? בורגול, פטריות (תזכורת: אין לשטוף אותן) ובצל המוקפצים בסילאן, מלפפון וכוסברה. בתאבון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

4
כיכר אוכל | כיכר השבת | כ"ט בחשוון | 23.11.22
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס בורגול, מושרה במים
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל סגול, פרוס
  • 2-3 פטריות פורטובלו, פרוסות
  • מלח ופלפל לבן
  • 2 כפות סילאן
  • 2 מלפפונים, חתוכים לחצאי טבעות
  • מעט כוסברה טריה, קצוצה דק

אופן ההכנה:

1. מסננים את הבורגול ומעבירים לקערת הגשה.

2. במחבת, מחממים את השמן ומקפיצים את הבצל עם הפטריות כמה דקות. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הסילאן ומערבבים.

3. מעבירים לקערה עם הבורגול. מוסיפים את המלפפון והכוסברה ועוד מלח, מערבבים יחד ומגישים.

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
4
שיחקת אותה ! אחלה מתכון ,מחמם וטעים . תודה על הטיפים המועילים וההגשה היפה ,
רחלי24.11.22
3
פטריות חייבות שטיפה יסודית כולל הפרדת הרגל מה"כיפה" שלה היזהרו מתולעים
אני29.11.22
2
יפה האפודה !
חני24.11.22

הצגת כל התגובות

1
אחותי אין לי שמץ אם את רואה תגובות אבל שתדעי שמי שלא שוטף פטריות 100 אחוז הוא אכל כמה עכבישים בחיים שלו... כל הבפנים מלא עכבישים שחורים קטנים. אז בבקשה תשני את זה ותתנצלי בפני כל מי שאכל עכביש שיעשה תשובה
שושי01.12.22
אולי גם יעניין אותך
מבשלות בכיכר

הסטייק של תשעת הימים | חציל מלווה בסלט עגבניות

כיכר אוכל | 19.07.23

מבשלות בכיכר

קוצר המחמאות: מתכון יוקרתי לסלט עוף חם - קר

כיכר אוכל | 12.07.23

מבשלות בכיכר

בצל ושזיפים: ממולאים שלא יותירו אתכם אדישים

כיכר אוכל | 05.07.23

מבשלות בכיכר

מאפינס טונה - המנה העיקרית של 'סעודה שלישית'

כיכר אוכל | 22.06.23

מבשלות בכיכר

מתכון קל ופשוט • ספגטי לילדים

כיכר אוכל | 15.06.23
ש

תשואה פוטנציאלית של מאות אחוזים!

קרקע להשקעה במרכז הארץ, החל מ- 150,000 ₪

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם

באנו לשדרג

יפה ומאפה: בצק פילו במילוי פטריות וערמונים

כיכר אוכל | 22.03.23

באנו לשדרג

"סוף הדרך": סופלה שוקולד רק ונימוח

כיכר אוכל | 15.03.23

תוצרת בית

בלי המתנה: חמוצים מהירים בסגנון אסייתי

כיכר אוכל | 05.03.23

פורים

ככה פותחים את פורים: קונוסים ממולאים נקניקיות

כיכר אוכל | 01.03.23
ש

לבעלי הון עצמי של ₪255,000

ההזדמנות: פרויקט יוקרתי בבני ברק, צמידות לפארק ירקון

כיכר בשיתוף בריטניה-ישראל על הפארק | מקודם

מה נאכל היום?

הנאה צרופה: פסטת צדפים צבעונית עם ים ירקות

כיכר אוכל | 08.02.23

באנו להק(יי)ל עליכם

פרש: תבשיל קייל ובצל ברוטב לימוני

כיכר אוכל | 08.02.23

בוקר של הביוקר

מתכון לשקשוקה קצת אחרת עם עלי תרד

כיכר השבת | 01.02.23

התוספת שתופסת

מרענן ומעניין: מתכון לאורז ירוק אחד אחד

כיכר אוכל | 25.01.23
ש

מודל מנצח

להיות בעל עסק בינלאומי בלי סחורה ושילוח

כיכר בשיתוף מרקטיזים | מקודם

מה נאכל היום?

פירות הדר זה נהדר: מתכון לחזה עוף ברוטב תפוזים

כיכר אוכל | 18.01.23

בריא יותר

מוסיף המון: סלט אפרסמון צלוי, תפוז, חסה, שברי שקדים ורוטב משגע

כיכר אוכל | 11.01.23

ליד הקפה

סמורס: קרקר עם מרשמלו ושוקולד נוטפים

כיכר אוכל | 04.01.23

באנו לשדרג

חלום של ביס: סיגרים פריכים במילוי עוף ושברי שקדים

כיכר אוכל | 28.12.22
ש

כלי קודש

משרה מכובדת: הדרך למיצוי היכולת הלימודית

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

בריא יותר

כמו חביתת ירק משודרגת: לביבות תרד פריכות

כיכר אוכל | 21.12.22

מבשלות בכיכר

אפילו הילדים התאהבו: כרוב צלוי עם סילאן וטחינה גולמית

כיכר אוכל | 14.12.22

מבשלות בכיכר

טונה של ויטמינים: ירקות מוקפצים עם נודלס וטונה

כיכר אוכל | 07.12.22