מה אוכלים היום?

פרגיות במרינדה מנצחת שגם הילדים יאהבו

מתכון לפרגיות במרינדת תבלינים מנצחת שאפשר להכין בגריל או במחבת והתוצאה תהיה עסיסית וטעימה באותה מידה. פשוט מערבבים יחד הכל ומבשלים (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 900 גרם פרגיות, ללא עצמות, ללא עור וללא שומן
  • שמן, לפי הצורך
  • 2 כפיות פפריקה
  • 1 כפית אבקת צ'ילי
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית תימין
  • 3/4 כפיות מלח
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • 1 כף דבש

אופן הכנת פרגיות במרינדת תבלינים:

1. מחממים את הגריל או מחבת פסים לחום בינוני-גבוה, ומברישים את סורגי הגריל או המחבת בשמן.

2. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הפפריקה, אבקת הצ'ילי, הכמון, התימין, המלח, אבקת השום והפלפל השחור.

3. מניחים את הפרגיות בקערה גדולה, מפזרים מעל את תערובת התבלינים ומערבבים לציפוי מלא.

4. מניחים את הפרגיות המצופות על הגריל או במחבת, ומבשלים במשך 4-5 דקות מכל צד.

5. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החומץ והדבש, מברישים את העופות המוכנים בתערובת ומגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעוף: