מה אוכלים היום?

250 גרם של אושר: המבורגר סלמון עסיסי

בשר מרגיש לכם כבד מדי? תעברו לאופציה ב': דגים. ואם להיות ספציפיים - לסלמון. הדג הבשרני שאף פעם לא מאכזב. השפית מורן פינטו עם מתכון נהדר להמבורגר סלמון שעובד הכי טוב עם צ'יפס ובירה לבנה (מתכונים, אוכל)

תתארגנו על צ'יפס ובירה לבנה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג פילה סלמון טרי, קצוץ דק בעזרת סכין
  • 2 כפות חרדל דיז'ון חלק
  • 2 חלמונים
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 צרור שמיר, קצוץ דק דק
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1. בקערה, לשים את כל המרכיבים היטב לתערובת אחידה ממש.

2. בעזרת רינג, יוצרים בורגרים עבים במשקל 250 גרם. מניחים על מגש ומעבירים לקירור למשך חצי שעה.

3. מחממים מעט שמן זית על פלנצ'ה וצולים כל המבורגר משני הצדדים לפי מידת העשייה הרצויה.

להגשה: מורחים בצד אחד של לחמניית המבורגר מיונז שום, מניחים חסה, פרוסות בצל סגול ועגבנייה ומעל את הבורגר-סלמון וסוגרים. מגישים עם צ'יפס תפוח אדמה או צ'יפס בטטה ובירה לבנה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בדגים: