פסח עם השפית

נסיכה באדום: המנה שתגנוב את ההצגה

מנה ראשונה עסיסית וטעימה לשולחן החג, שופעת עגבניות ומתובלת בכוסברה טרייה. מנה שנאמנה לטעמים המקוריים של המרכיבים, ללא "מיקור חוץ" של טעם בעזרת תבלינים (מתכונים לפסח, אוכל)

זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 500 גרם פילה נסיכת הנילוס ללא שומן
  • 2 עגבניות בשלות, פרוסות
  • 15 עגבניות שרי
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • מלח
  • שמן זית
  • חופן נדיב של עלי כוסברה
  • 1 כפית שטוחה כמון (לא חובה)

אופן הכנת פילה נסיכת הנילוס אפוי ברוטב אדום:

1. בסיר רחב, מחממים שמן זית. כשהשמן חם, מניחים עליו את פרוסות העגבניות, ומפזרים סביב את עגבניות השרי בשלמותן. נותנים לעגבניות להוציא מעט את המיצים, ומדי פעם מנערים את הסיר.

3. מניחים את הדג בשלמותו על העגבניות, מורחים על חלקו העליון את רסק העגבניות, מזלפים שמן זית, מפזרים את עלי הכוסברה ומתבלים במלח.

4. מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך 30 דקות.

>> מתכון לגלילות דג סול במילוי ירקות אפויים ברוטב לימון

>> למגוון מתכונים נוספים כשרים לפסח

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
זה נראה כמו מנת קרב.. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבישי
4
מתאים מאוד לפסח. תודה רבה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יעל
3
הגזמתם לא
נסיכה
2
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אושרת
1
קל להכנה, הוראות פשוטות, ממש אהבו אצלי!! גם הסרטון ממש תרם.
ללא שם

אולי גם יעניין אותך:

עוד במנות עיקריות לפסח: