קריאות על עזה

אגרופים ובעיטות: תלמיד ישיבה איבד את ההכרה בתקיפה אכזרית ברחוב

תלמיד ישיבה חסיד חב"ד הותקף באכזריות בשכונת קראון הייטס שבברוקלין על ידי תוקף אנטישמי שהשמיע קריאות על עזה. התוקף נעצר לאחר מאמצים משולבים של מתנדבי ארגון 'השמירה' והמשטרה המקומית (בעולם)

הבחור נראה מוטל בארץ ולצידו התוקף (צילום: שמירה קראון הייטס, מצלמות אבטחה)

בחור ישיבה חסיד חב"ד הותקף והוכה באכזריות בשכונת קראון הייטס שבברוקלין, סמוך למרכז העולמי של החסידות. התוקף האנטישמי, שהעיר קריאות על עזה בעודו תוקף את הבכור, נתפס ונעצר בידי המשטרה ומתנדבי ארגון ה'שמירה' המקומי.

זה קרה בשבת האחרונה, בסביבות השעה 1:30 בצהרים, בפינת הרחובות איסטרן פארקווי וברוקלין, שבקראון הייטס, מרחק הליכה של דקות ספורות מה-'770' - המרכז העולמי של חסידות חב"ד.

לפי הדיווח באתר COLive, תוקף ממוצא אפרו אפריקני נתקל בקבוצה של יהודים והחל לרדוף אחריהם תוך השמעת קריאות אנטישמיות, ובין היתר התייחסות לנעשה בעזה.

בשלב מסוים התמקד בטורף בבחור אחד שחלף לידו, והחל לתקוף אותו באכזריות באגרופים ובבעיטות. הבחור איבד זמנית את ההכרה, והתוקף נמלט מהמקום.

שניות קודם התקרית. התוקף מנסה לתקוף אברך חרדי שחלף במקום. באותה שעה הבחור ממתין בכביש להחלפת הרמזור לירוק. בהמשך התוקף ייגש אליו ויתקוף אותו (צילום: שמירה קראון הייטס, מצלמות אבטחה)

עוברי אורח שנתקלו במקרה מיהרו להזעיק את מתנדבי ארגון ה'שמירה' המקומי, שיחד עם שוטרי משטרת ניו יורק ואנשי 'הצלה' הגיעו לזירה.

בדיקה מהירה שנערכה העלתה כי החשוד בתקיפה כבר ביצע בעבר מספר תקריות דומות באזור אולם לא נעצר על שום אחת מהן. אנשי ה'שמירה' קיבלו דיווחם על כך שהתוקף ניסה באותו שבת לתקוף יהודים נוספים.

כאמור, לאחר מאמצים משולבים של המתנדבים החרדים והמשטרה המקומית החשוד נעצר כבר באותו יום, ותמונתו הופצה בין התושבים, תוך קריאה שיעדכנו על כל תקרית דומה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (98%)

לא (2%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
שייקנו לעצמם גז פילפל
לוי
2
לך לך מארצך וממולדתך ומבית אביך אל הארץ... והיה ברכה.MAKE ALIYA
Me
1
אנשי חב״ד היקרים הגיע הזמן למעשה : יש כזה תוקף מול הרבה בחורי ישיבה תתנפלו עליו ותכסחו לו את הצורה אדם שצועק ומאיים בסוך מממש
james
למה רק אנשי חבד ?כל יהודי\ יהודים שהם במצב כזה שיחזירו לו כמו שצריך
שיא

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: