מה נאכל היום?

מינימום טרחה, מקסימום שמחה: סלמון עם פטריות ובצלים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה מנה עסיסית וקלה להכנה: סלמון טרי המטוגן במחבת ומשודך לפטריות פורטבלו (זוכרים? לא שוטפים אותן לפני, אלא רק מסירים מהן את הלכלוך בעזרת מגבת או נייר סופג), בצל לבן ובצל סגול, המוקפצים יחדיו ברוטב טריאקי - וגם נותנת טיפים לחימום נכון על הפלטה בשבת (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם פילה סלמון, פרוס
  • 1 בצל לבן, פרוס דק
  • 1 בצל סגול, פרוס דק
  • שמן זית - לטיגון
  • מלח
  • 4 פטריות פורטבלו, פרוסות דק
  • 4 כפות רוטב טריאקי

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית במחבת. מפזרים מלח על פרוסות הדג ומטגנים מכל צד 3 דקות.

2. במחבת נוספת, שוב מחממים שמן ומטגנים את הבצלים. מוסיפים את הפטריות, מקפיצים יחד ומוסיפים את הטריאקי. מקפיצים ושופכים מעל הסלמון במחבת הראשונה. נותנים לכל המרכיבים להתבשל יחד כמה דקות במחבת ומגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
ננסה לשבת נראה פצצה
רבקה
9
נראה טוב
.
8
קצת יקר
אר
7
הכנתי ויצא מושלם !!!!!!!!
עילום שם
6
אפשר להכין מחתיכות גדולות ולא פרוסות ?
ללא שם
5
מצחיקה שאת מורן, פטריות מקלפים את השכבה החיצונית הדקה!! וזה טיפ ששמעתי משף צרפתי ידוע במרסיי.
אישה
4
מעדן!!!!! הכנתי לשבת והיה מושלם!
חנה
3
צריך לשטוף היטיב את הפטריות, בשביל חרקים.
משה
כל אחד יעשה מה טוב לו תשחררו והנה ראיתם היא הביאה לכם את הסיבה למה וגם מה ניתן לעשות אז דיייי
ZUVFR
2
מטורף אין על המתכונים שלך כל שבוע מכינה מחדש וכל הבית נהנה
ריקי
1
מתכון לא שגרתי ומעניין
מיכל

עוד במבשלות בכיכר: