מנה ששווה להתבשר בשבילה:

מתכון מהיר למוקפצים עם פסטרמה ואורז

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", השפית מורן פינטו מכינה לנו ארוחת צהריים, עם שני סוגי פסטרמות שתמיד מצויים במקרר שלה וסוגרים פינות: הודו ובקר. היא מוסיפה להם שלל ירקות צבעוניים ואורז לבן (או נודלס, אם תבחרו) והתוצאה הסופית: ארוחה מלאה ומזינה שמתקתקים בקלות ובמהירות (אוכל)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 בצל, חתוך לרצועות
  • 2 קישואים, חתוכים לרצועות
  • 2 גזרים, חתוכים לרצועות
  • 1 גמבה צהובה, חתוכה לרצועות
  • 200 גרם פסטרמת בקר, חתוכה לרצועות דקות
  • 200 גרם פסטרמת הודו, חתוכה לרצועות דקות
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב צ'ילי
  • 3 כוסות אורז מבושל או נודלס
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת ומקפיצים את הירקות כמה דקות יחד. מוסיפים את הפסטרמות הפרוסות וממשיכים להקפיץ הכל יחד. מוסיפים את האורז ומערבבים ואז את הסויה ורוטב הצ'ילי ומקפיצים הכל היטב. מגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
תגידו מי אוכל את כול האוכל הזה
רבקה בוארון
8
יאוווו איזה מתכון מגניבבבבב כיף כ"כ שהכל קליל... אלופה!
....
7
אין עליך מורן פינטו אפשרי שתכיני סופלההההההה
רבקה בוארון
צודקת אבל אולי זה קשןר לאפיה
אילה
6
יפה עם הפיאה
החילוני המצוי
5
ברור שהיא שותפת
רבקה
4
מי אוכל את כול האוכל הזה
רבקה בוארון
3
יאא מורן אלופההה זה נראה טובבב
יעל
2
מעניין אם שטפת את הירקות לפני הבישול.אני לא ראיתי . זה נראה שזרקת אותו לסיר ישר "מהלול"??
מבשלת
1
מחמחיא לך הפאה כך ,כל ההופעה מחמיאה לך . והמנה -ניראית ממש טעימה .
ציפי

עוד במבשלות בכיכר: