באנו לשדרג

שילוב מנצח: גלילות חזה עוף ופסטרמה מעושנת

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה חגיגית שהיא נוהגת להכין לשבת ותמיד קוצרת מחמאות - ומתאימה מאד לפתיחת סעודת פורים: חזה עוף ממולא בפסטרמה, ברוטב טריאקי. כן, זה נשמע מפוצץ, אבל כרגיל אצל מורן, ההכנה קלה ומהירה והתוצאה סופר אלגנטית (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 10 נתחי עוף פרוסים דק
  • 10 פרוסות פסטרמה מסוג סלמי
  • מלח
  • 2 כפות פפריקה מעושנת
  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים שמן. מניחים פרוסת פסטרמה מעל כל נתח חזה עוף ומגלגלים יחד. ניתן לסגור היטב עם קיסם. מעבירים את הגלילות למחבת ומניחים אותן בצמידות אחת לשניה. מתבלים במלח ובפפריקה ומטגנים כמה דקות. הופכים לצד שני ומטגנים עוד קצת. שופכים את רוטב הטריאקי מעל, מבשלים יחד דקות ספורות ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
מנה טעימה וקלה תודה חך מורן ,בהחלט הולכת לנסות .
דבי
5
אני מתגעגעת לזמנים שהיא עבדה במטבח נורמלי ומאובזר.
ציפי
יש לה מטבח
עזית
4
הגיע הזמן שתיקנו למורן כירה ניידת נורמלית ועוצמתית. רואים שהיא בקושי מתפקדת ולא מפיקה חום
אלעזר
3
אין פסטרמה מסוג סלמי. סלמי זה סוג של נקניק. מה עדיף - פסטרמה או סלמי ( נקניק ) מכל סוג שהוא ?
אסתי
2
כל כך הגשה פשוטה ויפה
יעל
1
אלופה
ציפי

עוד במבשלות בכיכר: