התוספת שתופסת

תבשיל מהיר של תפודים, אפונה ובצל סגול

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה מנת חורף מנחמת שכיף לאכול מתחת לשמיכה: תפודים קטנים וחמודים, בצל סגול מטוגן וכדורי אפונה רכים. מתאימה כנשנוש או כעיקרית והולכת מעולה עם אורז או חזה עוף (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 15 תפוחי אדמה קטנים
  • 1 כוס אפונה מוכנה
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • מלח ופלפל
  • מעט כמון
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. בסיר עם מים, מבשלים את תפוחי האדמה, עם הקליפה, עד לריכוך. מוציאים וחותכים ל-4.

2. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את הבצל. מוסיפים את תפוחי האדמה והאפונה, מתבלים ומקפיצים יחד כמה דקות.

מגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
יואוו הכנתי מממש טעים!! תודה תמשיכי להביא עוד מתכונים
חייקי
5
תעשו טובה תפסיקו את המוזיקה תוך כדי שהיא מדברתתתתתתתת
עע
4
אחלה מנה פשוטה וטעימה
אחלה
3
תודה לך המתכונים שלך תמיד מוצלחים ויוצאים טעימים ממש!!!!
ברכי
2
מתכונים מגעילים
...
1
לא מבינה את המשקפיים.....
אסתי

עוד במבשלות בכיכר: