חגיגי: עוף צלוי מעל פחית בירה

קראתם נכון: עוף שלם מתובל שנאפה מעל פחית בירה, כאשר האדים מהבירה מעניקים ניחוח וטעם מיוחדים לעוף. מתאים גם לארוחת החג הקרבה ובאה (מתכונים, מנות עיקריות)

מרכיבים:
  • עוף שלם
  • תבלינים: שום מגורען, אבקת בצל, זעתר, כמון ופפריקה לפי הטעם
  • פחית בירה לבנה

אופן ההכנה:

מניחים 1.3 מהבירה בתבנית אפי' מרופת. שוטפים את העוף, מעררבים את התבלינים ומשפשפים בהם את העוף.

מניחים את העוף על הפחית כאשר העוף מכסה את הפחית עד לחצי גובה. מחממים את התנור ל175 מעלות, ואופים עד שהעוף זהוב ובדקירת מזלג המיצים שקופים.

מורידים את העוף בזהירות לצלחת או תבנית, מכסים בניר כסף למשך 10 דקות.

מגישים חם.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
.
אני

עוד באוכל:

ש
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

ש

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1

ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

אופים עם הילדים

||
4