מתכון: שניצל משובח ברוטב מדהים

בואו לשדרג את השניצל שלכם ולהפוך אותו למשובח מתמיד: השפית מורן פינטו, עורכת מדור 'אוכל' בכיכר השבת, מגישה מתכון לשניצל שכבות, בליווי עדין של יין וסילאן (אוכל, מתכונים)

(צילום אילוסטרציה: shutterstock)

המצרכים לשניצל ברוטב יין

  • 6 חצאי פרוסות חזה עוף דקות
  • 12 פרוסות פסטרמת בקר משובחת
  • 2 ביצים מקושקשות
  • 2 כוסות פירורים זהובים איכותיים
  • 3 כפות חרדל דיז׳ון חלק
  • שמן לטיגון

המצרכים לרוטב:

  • 1/2 בקבוק יין אדום
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 4 כפות סילאן

אופן ההכנה של שניצל ברוטב יין:

  • מניחים פרוסת פסטרמה ומורחים מעליה מעט חרדל.
  • מניחים מעליה חזה עוף ושוב חרדל, ומעל שוב פסטרמה (כמו סנדוויץ').
  • טובלים את הסנדוויץ׳ בביצה ובפירורים.
  • ומטגנים בשמן חם מכל צד 3-4 דק'.
  • בסיר קטן, מצמצמים את מרכיבי הרוטב עד קבלת רוטב סמיך.

להגשה: מעל כל שניצל מזלפים בעדינות מרוטב היין

שבת שלום.

מורן פינטו

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
ממש מתכון טוב.
הילה

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: