קל להכנה

סופלה שוקולד: המתכון הסודי שכל השפים מסתירים

יש קינוחים שעוצרים את כל השיחה סביב השולחן - וזה אחד מהם. נמס בפה, מפנק, וממלא את הבית בניחוח שוקולד משכר שכובש את כולם כבר מנגיסה הראשונה. והכי חשוב? לוקח רק 10 דקות הכנה ועוד 15 דקות אפייה - ויש לכם קינוח מושלם לגוון בחגים (אוכל ומתכונים)

סופלה - נמס בפה, מפנק, וממלא את הבית בניחוח שוקולד (צילום: טלי בר)
מנות/יחידות12
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

מצרכים

    • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
    • 100 גרם מרגרינה
    • ¾ כוס שמן
    • 4 ביצים
    • 150 גרם אבקת סוכר
    • ⅔ כוס קורנפלור

    הוראות הכנה

    ממיסים את השוקולד יחד עם המרגרינה והשמן בסיר קטן או במיקרוגל עד לקבלת תערובת חלקה.

    במעבד מזון או בבלנדר - טוחנים את שאר המרכיבים: ביצים, אבקת סוכר וקורנפלור.

    מאחדים את התערובת עם השוקולד המומס ומערבבים היטב.

    יוצקים ל-12 כוסיות קטנות המיועדות לאפייה.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות בדיוק.

    להגיש וליהנות:

    מגישים חם - כשהשוקולד נמס, רך ונשפך בלשון, או מחממים מעט לפני ההגשה.

    הקינוח הזה תמיד מצליח, טעים, קל להכנה, וגורף מחמאות בכל פעם מחדש. מושלם לנעילת סעודת חג!

    בתאבון!

    אהבתם? שתפו בתגובות!

    האם הכתבה עניינה אותך?

    כן (97%)

    לא (3%)

    תוכן שאסור לפספס:

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    10
    מי משתמש במרגרינה בימינו? עושה טרשת עורקים
    רואי
    יש מרגרינות ללא שומן טרנס אני בבית עושה רק עם רבע כוס שמן שוקולד סוכר. גם ללא קורנפלור
    מירי
    9
    מה אפשר לשים במקום מרגרינה ?
    אורית
    8
    אין צרך בשמן. זה ממש מיותר
    יפה מולא
    נכן וגם אין צורך בכל כך הרבה מרגרינה
    רחל
    7
    מגרהההההה
    רחמים
    6
    ממש מתאים לנעילת סעודת החג כל המתוק המצמיא הזה...
    המגיבה
    5
    בבקשה מתכונים בלי מרגרינה.
    בלה
    4
    נו באמת,100 גרם מרגרינה...רעל.פלוס שמן....ממש בריאות.בתיאבון
    אוריה
    3
    מתכון גרוע ,מי משתמש היום במרגרינה ,תתקדמו
    ליאת
    2
    טעים וקל. תודה. מצויין. אהבתי
    אילנה
    1
    אפשרי בלי מרגרינה ובלי שמן אפשרי גם עם רבע מכמות הסוכר המוצע
    מירי 100

    אולי גם יעניין אותך:

    עוד בקינוחים: