מיוחד לסוכות

המתכון הזה לעוגת שמרים הפך ויראלי - בזכות הטריק שמחליף מרגרינה

מחפשים עוגת מזונות חגיגית לסוכה שתהיה גם יפה, גם טעימה ובוודאי תצליח? קבלו את עוגת השמרים עם הפטנט שכולם ידברו עליו: במקום מרגרינה - מכינים "מיונז" ביתי מביצים ושמן, שמעניק לבצק אווריריות נהדרת וטעם עשיר | התוצאה: עוגת שמרים עסיסית, מתוקה ומפנקת, מושלמת לקפה בסוכה (אוכל ומתכונים)

עוגת שמרים אוורירית וטעימה (טלי בר)

מצרכים

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות שמן
  • 2 כוסות מים
  • מעט מלח

למילוי:

  • ½ 1 כוס קקאו
  • 3 כוסות סוכר
  • 2 כוסות שמן
  • 4 חב' סוכר וניל
  • 1 חבילת פודינג שוקולד

אופן ההכנה

הכנת הבצק:

מקציפים במעבד מזון את הביצים עד שמתקבלת קציפה בהירה ואוורירית.

תוך כדי הקצפה, מטפטפים באיטיות את השמן - עד שמתקבל "מיונז" סמיך. זה הפטנט שמחליף את המרגרינה ומעניק לבצק רכות מיוחדת.

בקערת מיקסר נפרדת שמים קמח, שמרים, סוכר ומלח (נזהרים שהמלח לא יגע ישירות בשמרים).

מוסיפים את ה"מיונז" והמים, ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים.

מכסים ומתפיחים במקרר כשעתיים.

הכנת המילוי:

בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים: קקאו, סוכר, סוכר וניל ופודינג.

בקערה נפרדת מניחים את השמן.

הרכבת העוגות:

מחלקים את הבצק ל-6 חלקים.

מרדדים כל חלק לעלה מרובע בגודל תבנית אינגליש קייק.

בעזרת מברשת מורחים שכבה דקה של שמן ומפזרים מעל תערובת יבשה.

מקפלים את העלה לחצי, שוב מורחים שמן, שוב מפזרים מילוי - ואז מגלגלים לרול הדוק.

סוגרים היטב את הצדדים, חוצים את הרול באמצע וקולעים לצמה.

מניחים בתבנית אינגליש קייק. חוזרים על הפעולה עם כל ששת החלקים.

מברישים ביצה טרופה מעל ומפזרים שומשום.

מתפיחים את הפסים בתבניות כ-15 דקות נוספות.

אפייה:

מחממים תנור ל- 160 מעלות.

אופים 15 דקות על 160 מעלות.

מגביהים את החום ל-180 מעלות וממשיכים לאפות עד שהעוגות שחומות ואפויות לגוון

מושלם.

בתאבון!

אהבתם? שתפו בתגובות!

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (88%)

לא (12%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

20
fsh fs כדי לפרסם מתכון מוצלח ..... תכיני אותו לפי התמונה זה נראה לחם עם שוקולד
רבקי
19
פשוט מזעזע לא טעים ביכלל ולא מחליף חמאה לא לנסות חבל על הזמן והמצרכים. בדוק, בדוק, בדוק.
רונית
תודה🙏🏼
אפרת עוז
18
זה כמות שמן לטיגון
יצחק
17
מי משתמש היום במרגרינה???
רומי
16
נשמע זוועה התחליף למרגרינה זה נטורינה נקודה
רחל
15
4כוסות שמן,לא מוגזם
בת מלך
4 כוסות סוכר! חייבים להכין מזרק אינסולין. גם מס כוסות שמן. מתכון הזוי.
שוש
במתכון רשום 2 ולא 4
אייזיק
2 כוסות בבצק 2 כוסות במילוי
לילי
2 בבצק, 2 במילוי=4. נכון זה 3-4 רולים אבל דיאטטי זה לא.
נעמי
2 כוסות שמן בבצק ו2 כוסות שמן במילוי שווה 4 כוסות שמן בעוגה‼️
פרידה
14
אני הכנתי ויצא מעולה אוורירי וטעים! חיסלו את זה!
יעל
13
עוגת שמרים עם סהכ כולל המילוי,4 כוסות שמן ו-4 כוסות סוכר.מטורף!!!
לילי
12
מאז שהתחלתם להכניס מתכונים של ai הרמה מזעזעת
קונדיטורית
11
סכה"כ 4 כוסות שמן לעוגה? לא מוגזם?! 2 לבצר ועוד 2 למילוי😮
אפרת עוז
10
ליטר שמן בקילו בצק, הכי סיליקון לורידים. חוצפה להעלות כזה מתכון, וחוסר אחריות.
בתיה
9
הכנתי את הבצק עם ה"מיונז" ... לא הייתי מרוצה מהתוצאה. הבצק לא היה חלק ואחיד עם גבשושיות.
שרה
8
4 כוסות שמן?
אסתר
7
לא מובן ענין השמן.
טל,
6
אם כמות כזאת של סוכר צריך להזריק אינסולין
טליה
שימי פחות סוכר בבצק, ולא צריך מלח בכלל. גם אפשר פחות מילוי כך שהסך הכל יהיה פחות סוכר, או בכלל להוריד את הכמות.
נעמי
5
בדלאק, למה 4 כוסות שמן?????? נראה לך שלא תחליק בגרון? אני מכינה בדיוק בצק כזה עם 1 כוס שמן ומים בהדרגה.... ויוצא מאפה קליל וטעים. גם את המלית אפשר להפחית לפחות לחצי. לא לחייב להגזים כדי שיצא סופר סופר טעים ולקבל מחמאות. תחשבו על הבריאות שלכם...
אסתוש
4
אני שמה בקילו בצק כוס שמן ושלוש ביצים יוצא בצק רח וטעים
dina
אמת גם אני כוס שמן 3 ביצים ולא מורחת רק לשה תפיחה מחלקת ומורחת שוקולד יוצא פצצה
ויקי
3
4 כודות שמן ? 4? כוסות? שמן? מה קרה התהפך העולם. נסתמו לי העורקים עוד לפני שהכנתי.
סיגל
חחחחח
חחחחחח
2
אפשרי להפחית בכמות השמן שבבצק ,אני מכינה בצק כזה כבר שנים עם כוס שמן 1 ובלי הקטע של המיונז ,יוצא לי בצק רך ואוררי מטורף
חני
1
התמונה של העוגה בכלל לא קשורה למתכון.
אייזיק

אולי גם יעניין אותך:

עוד בשבתות וחגים: