ארוחה משפחתית מהירה

צפו: פסטה מחיטה מלאה אפויה ברוטב פסטו

ארוחה משפחתית ברבע שעה: מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת פסטת ריגטוני, צינורות קצרים ושמנים ברוטב פסטו ירוק ומרענן ועגבניות שרי שהופכות את כל העסק לעסיסי וטעים במיוחד (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 450 גרם פסטה ריגטוני מחיטה מלאה
  • 2-3 כוסות עגבניות שרי, חצויות
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס גבינה מגוררת שאוהבים

לרוטב הפסטו:

  • 2 כוסות עלי תרד
  • 1 כוס עלי קייל (ניתן להחליף בתרד)
  • 1 כוס עלי בזיליקום
  • 3/4 כוס שקדים פרוסים או צנוברים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס פרמזן מגוררת
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 שיני שום גדולות
  • מיץ מלימון אחד (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים. מוסיפים את הפסטה למים ומבשלים לפי ההוראות שעל האריזה.

2. הכנת הפסטו: טוחנים את כל מרכיבי הפסטו במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. אמורה להתקבל כמות של 2 כוסות.

3. מחממים את התנור ל-200 מעלות. בקערה, מערבבים את הפסטה המבושלת עם העגבניות החצויות, הפסטו ועד 1/2 כוס מים.

4. מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס בגודל 23X33 ס"מ, ומפזרים מעל את הגבינה המגוררת. מכסים ברפיון בנייר כסף משומן היטב ואופים במשך 10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
יש מתכונים לרוטב פסטו הרבה יותר טובים... מישהי ניסתה?
פ

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפסטות: