מרענן ופיקנטי

הסלט הכי יפה באינסטגרם - וטעים עוד יותר

בקיץ, כשחם ואין חשק לעמוד שעות במטבח, אין כמו סלט פסטה קר שכולו צבע, רעננות וטעם מתפוצץ בפה | המתכון הזה משלב פסטה עדינה עם פירות עסיסיים, ירקות פריכים וגבינה מלוחה שיוצרת איזון מושלם | בפחות מחצי שעת עבודה - תגישו לשולחן קערה שתגרום לכולם לשאול “איך הכנתם את זה?” (אוכל ומתכונים)

סלט פסטה קר עם פירות וגבינה – הקיץ הכי צבעוני שלכם מתחיל בצלחת! (צילום: באדיבות המצלם)
סועדים4
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

מצרכים

    • 250 גרם פסטה קצרה
    • 1 כוס פירות יער (תותים, אוכמניות, פטל - לפי העונה)
    • 1 אפרסק גדול או 2 קטנים, חתוכים לקוביות
    • 1 מלפפון גדול, חתוך לקוביות קטנות
    • 10 עגבניות שרי צבעוניות, חצויות
    • 100 גרם גבינת פטה מפוררת (או גבינת מוצרלה במידה ומעדיפים)
    • חופן נענע טרייה קצוצה
    • 3 כפות שמן זית איכותי
    • 1 כף מיץ לימון טרי
    • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

    אופן ההכנה:

    • מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושוטפים אותה במים קרים כדי לעצור את הבישול. נותנים לה להתקרר לגמרי.
    • בקערה גדולה מערבבים את הפסטה הקרה עם המלפפון, העגבניות, הפירות והגבינה.
    • מוסיפים נענע קצוצה ושופכים מעל שמן זית ומיץ לימון. מערבבים בעדינות.
    • מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, נותנים לסלט “לנוח” במקרר כחצי שעה כדי שהטעמים יתמזגו.
    • מגישים קר, עם נגיעות של פירות מעל לקישוט.

    טיפ של השף: אם רוצים להוסיף עוד צבעוניות - אפשר להוסיף גרגרי רימון או קוביות מנגו. הפירות לא רק מוסיפים טעם, אלא גם הופכים את הסלט למרשים להגשה.

    האם הכתבה עניינה אותך?

    כן (86%)

    לא (14%)

    תוכן שאסור לפספס:

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    1
    הבנו שיש אנשים שאין להם טעם עירבוב טעמים לא מטיב איתם .... ותות ועגבניה הם באותו הצבע... נמאס לראות שהאוכל מקבל גוונים של פייק ואיי אי כמו המון תחומים בדורינו.
    שלי

    אולי גם יעניין אותך:

    עוד בפסטות: