למה לקנות אם אפשר להכין בבית?

10 מתכונים לסלטים תוצרת בית שמנצחים את ההוא שקניתם ב-55 שקלים

אוקיי, אנחנו מודים: יש לנו חולשה רצינית לסלטים מוכנים, עם מיליארד תוספות, ירקות קצוצים דק ורוטב מושלם ואז...אנחנו נאלצים להיפרד מ-50 שקלים -במקרה הטוב- מה שגורם לנו לתהות: למה לא הכנו את זה בבית, בעצם? הנה 10 מתכונים לסלטים מפנקים שירגישו לכם כמו קפיצה למסעדה שווה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תכינו בבית. זה שווה יותר (צילום: Mariana Medvedeva on Unsplash)

רכיבים

    אופן ההכנה:

    סלט גרגרי חומוס עם עגבניות שרי וכוסברה

    >> למתכון

    סלט סלק צלוי עם אבוקדו וכדורי גבינה פריכים

    >> למתכון

    סלט בטטה עם תירס וגבינת פטה

    >> למתכון

    סלט עם אפרסקים צלויים וגבינת חלומי ברוטב פסטו לימון

    >> למתכון

    סלט פנצנלה איטלקי עם נגיעות מיוון

    פנצנלה הוא סלט שמקורו בעיר פירנצה שבטוסקנה והוא מורכב מעגבניות ולחם יבש עם תוספות משתנות. כאן הוא מקבל טוויסט יווני עם גרגרי חומוס וזיתי קלמטה.

    >> למתכון

    סלט חם של בטטות ושומר צלויים עם עדשים וחלומי

    לא הצלחתם להשיג גבינת חלומי? חבל, אבל הסלט יסתדר גם בלעדיה.

    >> למתכון

    סלט בהשראת פיתה-פלאפל

    במקום לדחוס את החומוס ועשבי התיבול לכדור מטוגן בשמן, הפכנו את העסק הטעים הזה לסלט עשיר.

    >> למתכון

    סלט ספגטי וירקות עם נקניקיות

    >> למתכון

    סלט קינואה עם טונה ופטרוזיליה

    >> למתכון

    סלט חלומי עם ירקות וקרוטונים

    >> למתכון

    הכתבה הייתה מעניינת?

    תוכן שאסור לפספס

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    טוען תגובות...
    תוכן שאסור לפספס

    עכשיו בכותרות
    הנקראים ביותר
    המדוברים ביותר