ראש השנה

מתכון לעוף חמוץ-מתוק בתנור, בצליה ארוכה

חושבים שזהו מתכון בנאלי נוסף לעוף במרינדה, אחד מני רבים? טעות. העוף הזה מקבל טיפול מיוחד, חם ומסור ונאפה בתנור במשך 7 שעות. כן כן, לא פחות, אתם קוראים נכון - ובזכות כך, מקבל טעם יוצא דופן ורך להפליא (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
עוף חמוץ-מתוק בתנור (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 רבעי עוף
  • 1 בצל, חתוך לקוביות
  • 1 קופסת רסק עגבניות
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס דבש
  • 2 כפות חרדל
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-120 מעלות. מניחים בקערה את הבצל, רסק העגבניות, מיץ התפוזים, מיץ הלימון, הדבש, החרדל, המלח והפלפל השחור.

2. מערבבים היטב עד לאיחוד מלא ושופכים על העוף.

3. אופים בתנור בחום של 120 מעלות, במשך 7 שעות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר