מה אוכלים היום?

מתכון לפרגיות ברוטב שום עם סויה ודבש

לסגור את פינת ארוחת הערב המשפחתית במינימום עבודה ומקסימום תוצאה: פרגיות עסיסיות ברוטב פיקנטי מתקתק של שום ודבש שהכי טעים להגיש לצד אורז לבן ומגוון ירקות - חיים או צלויים בתנור (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פרגיות ברוטב שום ודבש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4-8 חלקי עוף (1-2 לכל סועד, לבחירתכם)
  • מלח
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/3 כוס דבש
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת גדולה, מתבלים במלח את חלקי העוף משני הצדדים ומשחימים אותם במחבת במשך 7-10 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה.

2. בכלי קטן, מערבבים היטב את רוטב הסויה, הדבש, השום, מים ומיץ הלימון ויוצקים על העופות במחבת.

3. בעזרת כף, יוצקים מהרוטב על העופות כדי לזגג אותם, ומבשלים במשך כ-30 דקות, עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם והעופות מבושלים. מגישים מיד, חם.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר