בוקר טוב

מתכון לסמודי בול: שייק בננה עם תותים, שוקולד ושקדים

קערה שהיא בוסט נהדר של אנרגיה לפתוח איתה את השבוע: מתכון לשייק בננה עם תותים, שוקולד ושקדים - פרווה לגמרי ונטול גלוטן. בסיס השייק עשוי מבננה וחלב שקדים עם תוספות אופציונליות שכמובן תוכלו להחליף, לשנות ולהוסיף לפי איך שאתם אוהבים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סמודי בול: שייק בננה עם תותים, שוקולד ושקדים (צילום: Taylor Kiser on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 בננות קפואות, חתוכות גס (חותכים לפני ההקפאה)
  • 1/2 כוס חלב שקדים וניל לא ממותק

תוספות אופציונליות:

  • 1/2 כוס תותים פרוסים
  • 2 כפות בוטנים קלויים / שקדים קצוצים גס
  • 2 כפות שוקולד מריר קצוץ גס

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, טוחנים את הבננות וחלב השקדים עד לקבלת תערובת שייק סמיכה וחלקה.

2. מחלקים את התערובת בין 2 קערות אישיות, מפזרים מעל את התוספות ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר