• זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 חבילת פסטה צדפים, מוכנה (לפי הוראות היצרן)
  • 1 זוקיני גדול, פרוס
  • 4 ענפי מנגולד (עלי סלק), קצוצים דק
  • 1 בצל לבן גדול, קצוץ דק
  • 1 כוס גרגירי חומוס, משימורים
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • מלח ופלפל
  • 1 לימון
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

אאא

במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הזוקיני ומערבבים יחד. לאחר 3 דקות מוסיפים את עלי המנגולד. מתבלים וסוחטים פנימה את הלימון. מוסיפים את הפסטה והחומוס ומתבלים שוב במלח ופלפל. מערבבים הכל יחד ומגישים חם.