מה נאכל היום?

מתכון לסלמון עם פטריות ובצלים - מינימום טרחה, מקסימום שמחה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה מנה עסיסית וקלה להכנה: סלמון טרי המטוגן במחבת ומשודך לפטריות פורטבלו (זוכרים? לא שוטפים אותן לפני, אלא רק מסירים מהן את הלכלוך בעזרת מגבת או נייר סופג), בצל לבן ובצל סגול, המוקפצים יחדיו ברוטב טריאקי - וגם נותנת טיפים לחימום נכון על הפלטה בשבת (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מינימום טרחה, מקסימום שמחה: סלמון עם פטריות ובצלים (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם פילה סלמון, פרוס
  • 1 בצל לבן, פרוס דק
  • 1 בצל סגול, פרוס דק
  • שמן זית - לטיגון
  • מלח
  • 4 פטריות פורטבלו, פרוסות דק
  • 4 כפות רוטב טריאקי

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית במחבת. מפזרים מלח על פרוסות הדג ומטגנים מכל צד 3 דקות.

2. במחבת נוספת, שוב מחממים שמן ומטגנים את הבצלים. מוסיפים את הפטריות, מקפיצים יחד ומוסיפים את הטריאקי. מקפיצים ושופכים מעל הסלמון במחבת הראשונה. נותנים לכל המרכיבים להתבשל יחד כמה דקות במחבת ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר