והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מתקתקת במהירות ארוחה שלמה במחבת אחת: ניוקי - פסטה העשויה ברובה מתפוחי אדמה, שניתן לקנות אותה מוכנה, בוואקום, או להכין בבית מאפס - שמטוגן היטב ומקבל קריספיות, יחד עם עלי בייבי, סלמון מעושן, קצת שום, לימון וזהו. בתאבון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)
במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את הניוקי עד להזהבה קלה. מוסיפים את עלי התרד והשום ומערבבים כל הזמן. מוסיפים מלח, מפזרים מעל את הסלמון. מקפיצים 2 דקות ומגישים חם.