• זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 כפות שמן
  • 1 חבילת מיני ניוקי קנוי
  • 2 חופנים גדולים של עלי תרד בייבי, קצוצים גס
  • 4 שיני שום פרוסות
  • מלח
  • 100 גרם סלמון מעושן, חתוך גס

אופן ההכנה:

אאא

במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את הניוקי עד להזהבה קלה. מוסיפים את עלי התרד והשום ומערבבים כל הזמן. מוסיפים מלח, מפזרים מעל את הסלמון. מקפיצים 2 דקות ומגישים חם.