פשוט וואו: מיני ניוקי עם סלמון מעושן ותרד

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מתקתקת במהירות ארוחה שלמה במחבת אחת: ניוקי - פסטה העשויה ברובה מתפוחי אדמה, שניתן לקנות אותה מוכנה, בוואקום, או להכין בבית מאפס - שמטוגן היטב ומקבל קריספיות, יחד עם עלי בייבי, סלמון מעושן, קצת שום, לימון וזהו. בתאבון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות שמן
  • 1 חבילת מיני ניוקי קנוי
  • 2 חופנים גדולים של עלי תרד בייבי, קצוצים גס
  • 4 שיני שום פרוסות
  • מלח
  • 100 גרם סלמון מעושן, חתוך גס

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את הניוקי עד להזהבה קלה. מוסיפים את עלי התרד והשום ומערבבים כל הזמן. מוסיפים מלח, מפזרים מעל את הסלמון. מקפיצים 2 דקות ומגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
נראה מצוין! רעיון טוב לאחרי פסח, כשיהיה לי זמן וחשק להכין ניוקי ביתי :-)
אמא
5
היא שמה הרבה יותר מ2 כפות שמן
רינוש
4
אליפות ! נראה שילוב מנצח ,חייבת לנסות .
מוריה
3
את נראית היום מאד יפה
פנינה
2
הולכת לנסות מריחה את הריח בדמיון . האים זה טעים לאחר יום ?
ציפי
1
הכל כל כך קל במתכונים שלך תודה רבה לכם
יפעת

עוד במבשלות בכיכר: