דבר ראשון

נס החנוכה של האיש העיוור שחזר לראות, יתרונות העישון ומלתעות כרישים | צפו

ראיון עם ד"ר ישי וייל על נס החנוכה שהתרחש לעיוור בבית החולים שערי צדק | האם חרדים משתמשים באינטרנט לצורכי פנאי | מדוע בחורי ישיבות מעשנים | פינת ההלכה האקטואלית עם הרב סיני | איזה מגיש צלל עם כרישים ולאיפה נעלמה העניבה של משה (אקטואלי)

ראיון דבר ראשון
ראיון דבר ראשון | צילום: צילום: כיכר השבת
ראיון דבר ראשון (צילום: כיכר השבת )

תוכנית היומית '' מבית 'כיכר השבת', ממשיכים בהרצה בכל הכוח בהגשה צעירה ומפולפלת של צמד החמד משה מנס ואלי גוטהלף עם הפאנליסט המוכשר והמשעשע יוסי עבדו.

בתוכנית המוגשת עם המון אנרגיות עסקנו היום בדו"ח המכון לאסטרטגיה חרדית לשנת 2024 אשר חושף את הירידה בילודה החרדית ובמקביל עלייה בשיעור המשתמשים באינטרנט ל-71%. בנוסף, ישנם שינויים בתעסוקה בקרב הנשים והגברים. האם יש מכנה משותף בין כל אלו?

שוחחנו על המחקר של אוניברסיטת קולג' בלונדון אשר מצאו שבממוצע סיגריה בודדת לוקחת כ-20 דקות מחייו של אדם. למה אנשים מעשנים ומה הם יתרונות העישון.

עוד העמקנו בתקיפות הכרישים במצרים ואף צללנו יחד עם משה לצפות בכרישים בחופי הארץ. דנו על המשבר ‏בקואליציה, בג"ץ מאתגר את שר האוצר, חברת אל על עוצרת את כלל טיסותיה למוסקבה וגם עדכוני מזג האוויר גשמים ירדו לפרקים מצפון הארץ ועד לצפון הנגב מלווים בסופות רעמים בודדות.

בפינת ההלכה שמענו מהרב יעקב סיני אודות הדלקת נרות החנוכה במסיבות והאם עושים זאת בברכה ולסיום ראיון עם הדוקטור ישי וייל מומחה לרפואת עיניים אשר סיפר על נס החנוכה של בן ה70 אשר מעל לעשור לא ראה וכעת אודות לטיפול מיוחד חזר לראות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (75%)

לא (25%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
יש לי הרגשה שארי כהן וידידיה כהן הם אחים
זהבי
15
אחלה
מרדכי ינובסקי
14
אתם אומרים שיש יתרונות לעישון ראיתי הכל ואין שום יתרון. סתם הטעיה
מוזר
13
יש לי בן בישיבה. אני נותנת לו כל חודש 500 שקל לסיגריות (!!!) ונקרע לי הלב גם על הכסף ובעיקר על הבריאות אבל מה כבר יש לי לעשות? אני לא רוצה שהוא יצא לעבוד. והלוואי והוא יפסיק. תזעקו על זה.
אמא
מבין את הכאב:) אבל תשמחי שהבן שלך בישיבה, והצער שיש לך ממנו זה שהוא מעשן! יש לצערנו אמאות שבוכות על כך שהבן שלהם מסתובב ברחוב ללא מסגרת ומדרדר מיום ליום.. (שלא לדבר על כך שהם כמובן מעשנים {ירוק})
סמבדי
תני את זה לצדקה כחה הלב שלך לא יקרע וגם יה לך עמון זכויות
יוסף
קשה לי להבין איך את נותנת לו כסף לזה. כאשר הילדים שלי החליטו לעשן לא עזרתי להם. יש מה לעשות. מסבירים כמה שזה מסוכן, כמה הבנות היום כבר לא רוצות - מי שכן לא ברמה, מניסיון. סליחה אם פגעתי אבל זאת האמת.
מישהו
12
מה זה הכותרת"יתרונות העישון!"
אין שום יתרון בעישון
11
הייתרון בעישון? באמת? דר׳ מוות אולי, כל גדולי ישראל הזהירו אנשים שלא להתחיל לעשן, ופה עושים כתבה למה לעשן מהווה יתרון.
אוריאל
10
ירידה בילודה אצל חרדים כיון שנשים יוצאות לעבודה(ורואות עולם)משהו בתודעה מישתנה-ומתיחסות לעצמן ופחות ביתיות 'תמימות' כמו בעבר-וחבל! ושניי השדרנים יותר מידי מדברים בינהם וגם חבל!
אנונ
9
קשה קשה קשה לי בטירוף! אני אכול מצפונים על כך שאני מעשן, אבל לעומת זאת זה גם מה שגורם לי שחרור אחרי ובמהלך הלימוד. ניסיתי כמה וכמה פעמים להפסיק לעשן... ואל תגידו לי לאפשר להשתחרר מכדורגל וכו' כי זה פשוט לא זה..
בחור ישיבה
8
מציקים אחד לשני
חח
7
מי ישמע נס. קדחת.
חיים עוזר י.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בדבר ראשון: