סעודה חגיגית עם השפית

שנהיה לראש: פורל שלם בציפוי עשבי תיבול

אנחנו כבר יודעים איך יראה סימן ה"שנהיה לראש" בשולחן החג שלנו. רמז: בדיוק ככה. מתכון לפורל שלם מפולט בציפוי עשבי תיבול ושקדים של מורן פינטו (מתכונים לחג, אוכל)

פורל שלם מפולט בציפוי עשבי תיבול ושקדים (צילום: shuttersock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 דגי פורל שלמים מפולטים - ללא עצם
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור שמיר
  • 1/2 צרור בזיליקום - רק העלים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מלח גס
  • חופן שקדים מולבנים פרוסים

אופן הכנת פורל שלם בציפוי עשבי תיבול ושקדים:

1. קוצצים דק את כל עשבי התיבול, מעבירים לקערה, מערבבים עם שמן הזית ומתבלים במלח.

2. מורחים היטב את הדגים בתערובת עשבי התיבול - מכל הצדדים, מסדרים אותם בתבנית חסינת אש, מזלפים מעל עוד שמן זית ומפזרים את השקדים.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד במנות פתיחה: