בוקר טוב

סמודי בול: שייק פירות מתוק וטעים לשבוע טוב

קערה שהיא בוסט נהדר של אנרגיה לפתוח איתה את השבוע: מתכון לשייק בננה עם תותים, שוקולד ושקדים - פרווה לגמרי ונטול גלוטן. בסיס השייק עשוי מבננה וחלב שקדים עם תוספות אופציונליות שכמובן תוכלו להחליף, לשנות ולהוסיף לפי איך שאתם אוהבים (מתכונים, אוכל)

סמודי בול: שייק בננה עם תותים, שוקולד ושקדים (צילום: Taylor Kiser on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 בננות קפואות, חתוכות גס (חותכים לפני ההקפאה)
  • 1/2 כוס חלב שקדים וניל לא ממותק

תוספות אופציונליות:

  • 1/2 כוס תותים פרוסים
  • 2 כפות בוטנים קלויים / שקדים קצוצים גס
  • 2 כפות שוקולד מריר קצוץ גס

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, טוחנים את הבננות וחלב השקדים עד לקבלת תערובת שייק סמיכה וחלקה.

2. מחלקים את התערובת בין 2 קערות אישיות, מפזרים מעל את התוספות ומגישים מיד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בשייקים ומשקאות: