מתכון: סורבה אבטיח למכונת גלידה

מצאנו תשובה הולמת לשמש הקופחת: סורבה אבטיח קפוא וטעים-טעים. מוסיפים שמנת מתוקה ושוקלד צ'יפס והרי לכן מעדן עם טעם בלתי נשכח (מתכונים חלביים, מדור אוכל)

mame | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • 2 כוסות מיץ אבטיח קר (שאריות מהמתכון השכן)
  • 1 ו1/2 כוסות שמנת מתוקה (אפשר גם פרווה)
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס מיני צ'וקלד צ'יפס

אופן ההכנה:

אופן ההכנה: מערבבים את המיץ עם הסוכר והמלח, מוסיפים את השמנת, וממשיכים לפי הוראות יצרן מכונת הגלידה. בדקות האחרונות מוסיפים את השוקולד באיטיות.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית