באנו לשדרג

קינמון מוסיף המון: קוביות סלמון ותפוחי עץ מקורמלים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו משלבת בין שני קצוות - תפוחים מתקתקים ודג סלמון שאנו מכירים כמלוח. הפעם, הוא מקבל לתוכו את טעמם המסוכר והתוצר הסופי: מנה מיוחדת וטעימה בטירוף שתגרום לכם לחשוב מחוץ לקופסא (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 2 תפוחי עץ ירוקים, עם קליפה, פרוסים לקוביות קטנות
  • 1 כף גדושה סוכר
  • 1 כפית שטוחה קינמון
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח ופלפל
  • 4 נתחים של פילה סלמון, פרוסים לקוביות
  • צימוקים - להגשה, לא חובה

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים שמן ומטגנים את קוביות התפוחים. מערבבים 2 דקות, מוסיפים את הסוכר, הקינמון, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים כמה דקות נוספות. מוסיפים פנימה את קוביות הסלמון ושוב, מערבבים בעדינות הכל יחד במחבת, כ-10 דקות. מגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
????
????
7
מושלםםם אלופהה!!חייבת לנסות!תפסיקו עם תגובות קנאיות יבורכו ידייך
יעל
6
לא שפויה
יהודי
5
נשמע מעניין
נכ
4
סורי ניראה לא משהו
שיר
3
גועל נפש , אולי די עם הפינה הזו אין בה תועלת סתם היא ממציאה מעצמה מתכונים...(שנראים על הפנים)
נעמה
2
מה הקשר??? אולי מספיק כבר עם הפינה הזאת?
......
1
האוכל שלה וגם הפינה שלה מוצלחים מאד
יחיאל פרידמן

עוד במבשלות בכיכר: