חציל!

שניצל קריספי, אבל לא בשרי!

אם גם אצלכם שניצל הוא מאכל קבוע בתפריט השבועי, השניצל הזה יהיה פתרון מוצלח לארוחה פרווה בתשעת הימים.   

אוראל בראל | כיכר השבת |
קריספי, קריספי! (צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

שניצל חציל קריספי במיוחד

מצרכים: ל- 7 שניצלים של חציל

1 חציל גדול

פירורי לחם

כוס קמח

כוס מים

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

קלפו את קליפת החציל ופרסו לאורך החציל לפרוסות, הניחו על משטח סופג נוזלים ופזרו מעט מלח להוצאת הנוזלים שבחציל.

לאחר חצי שעה ספגו בעזרת נייר סופג את כל הנוזלים. הניחו בקערה קמח, מים, פלפל שחור, מלח וערבבו היטב.

טבלו את החציל בטמפורה ואז צפו בפירורי לחם וטגנו בשמן עמוק להשחמה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר