מה אוכלים היום?

גשם? זה בדיוק הזמן לקיש שהוא גם ארוחה

במילוי עגבניות שרי צלויות וגבינת עזים, בטטה וגבינה בולגרית עם גרעיני דלעת או גבינות על בסיס מלאווח. 5 קישים שווים ולא מסובכים שיסגרו לכם את פינת ארוחת הערב בקלות (אוכל)

קיש במילוי עגבניות שרי צלויות וגבינת עזים

צליית עגבניות מוציאה מהן את המיטב ומצילה כאלה שאיכותן בינונית, בטח כשמדובר בעגבניות שרי. חיברנו אותן לגבינת עזים על קראסט פריך - והתוצאה? קיש עשיר ומרשים שממש לא מסובך להכין.

>> למתכון

קיש בטטה וגבינה בולגרית עם גרעיני דלעת

בסיס בצק פריך ומלית מצוינת של בטטות, בצל, בולגרית ורוטב שמנת עם גרעיני דלעת מעל שיפתיעו אתכם באמצע הביס עם קראנצ'יות כיפית.

>> למתכון

קיש פטריות וגבינות על בסיס מלאווח

במתכון הזה תמצאו פתרון נהדר להכנת קיש פטריות חלבי, שיחליף את הצורך לאפות בסיס מושקע ויחסוך לכם זמן יקר.

>> למתכון

קיש כרישה ובצל

הכרישה והבצל יוצרים יחד מתיקות מעודנת. מתכון מעולה לחובבי הבריאות שאינו מכיל גבינות וחוסך כמויות של גבינה ושומן רווי.

>> למתכון

קיש על בסיס בטטות במילוי כרישה ללא גלוטן

במקום להסתבך עם קמח ובצק, הנה קיש שהבסיס שלו בכלל מורכב מבטטות. והמילוי? טוב, זה החלק הטוב באמת: כרישה וקייל / תרד עטופים בגבינה נוטפת.

>> למתכון

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בקישים ופשטידות: