מתכון לעוף בניחוח הדרים

ניחוחות ההדר מבשרים על פריחה והתחדשות. שילוב של עוף גרידת תפוזים וג'ינג'ר יוצרים טעם נהדר, עלי הרוזמרין מעשירים את המנה המתאימה לכבד את שולחן השבת (שבת הגדול תשע"ה)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מרכיבים(8 מנות):
  • 6-8 פולקע עוף
  • 1 ראש שום מפורק
  • 2 תפוזים סחוטים
  • 3 כפות גרידת תפוז
  • 4 ס״מ שורש ג׳ינג׳ר טרי מגורד
  • 2 ענפי רוזמרין
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 25 גר׳ מרגרינה
  • שקדים מסוכרים שבורים גס

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:

בסיר רחב ממיסים מרגרינה ומחממים את השמן יחד, מטגנים את העופות מכל הכוונים עד הזהבה.

מוציאים את העופות לצלחת, מכניסים לסיר את שיני השום בקליפתן את ענף הרוזמרין, מיץ התפוזים, גרדית התפוז, התיבול, והג׳ינג׳ר מגרדים את משקעים בסיר.

מחזירים את העופות לסיר ומבשלים יחד כ-30 דק׳ באש בינונית.

מגישים חם ומפזרים מעל את השקדים.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית