בית הכנסת פא"י בבני-ברק, העומד במרכזו של מאבק ממושך, הפך אמש לזירת התגוששות בין הניצים. הרב צבי ביאליסוטצקי הגיע למסור שיעור בבית-הכנסת, במקביל לשיעור נוסף שמסר ראש כולל ליטאי. בעקבות צעקות הדדיות, הוזעק נצ"מ אלברט אוחיון, בכיר במשטרה, שניסה לגשר בין הצדדים (צפו)
נמאס זה שייך לבוגרי ישיבת אור יהודה ברכת יצחק וארין לגררים מה לחפס שהם
נתי
30
כואב הלב על המלחמות היהודים!!!
משה
29
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תרביצאי
28
כל התגובות הם אנטי גור איפה תגובת גור, מה הם לא גולשים?
יוסי
27
הייתי שם ופשוט לא להאמין
אחרי 5 שנים שבוגרי אור יהודה תושבי האזור מתפללים שם פתאום צצה לה חבורת לובשי מדים ומחביאי פאות והחליטה להשתלט על בית מדרש פורח ומשגשג באלימות מופרעת
חברה הגיע הזמן לצאת למלחמת עולם ליטאים געררס חלאס נמאס כל יום השתלטות על בית כנסת אחר פעם אחת זה בביהכנ"ס קאצק ברח' ברסלב פ
התלמיד האמיתי
גם לנו נמאס מהליטאים! כל יום משתלטים על משהו אחר! יום אחד פא"י ברח' ירושלים, פעם אחת בשיכון ה', פעם בחיסדא ברח' דסלר, פעם בביכנ"ס הגדול, פעם בפרס כץ! נמאס!!!!!
רוברט
מי שמדבר על השתלטויות מה תענו על ההשתלטות בביהכנ"ס קאצק ברח' ברסלב
ועל ביהכנ"ס בפרדס כץ ובשיכון ה' ובר"ע 56 ובבית במברגר ברח' יהודה הלוי
פא"י זה אנחנו( סבא שלי היה מועמד מס' 3 לכנסת בתשמ"ט מטעם פא"י והגעררס אז יצאו נגדם )
התלמיד האמיתי
נכנסו הליטאים למקלט של הגרוזינים עם חוזה שכירות והגנבים האלה שילמו פעם אחת בלבד.
משה חי
26
יעקב אשר הינו נוכל, חייבים לעשות תחקיר עליו, ולגלות את האמת!!!!!!!
לוי מאיר
25
שאני רואה את הפרצוף המגושם של ביאליסטוצקי בא לי להקיא
גערער לשעבר
24
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודי פשוט
אין דבר אחד בכל נושא שלא נכנסים לבית מרן הגראי"ל להתיעץ איתו ואם לא כך ממזמן היו עושים הציבור שלנו את שהיו עושים
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אנ"ש
23
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תרביצאי
22
הוא טורח ברחובות נוסע נוסע נוסע יורד מקו 433 נסחך לתוך הגשם הרטוב הבניברקי במשך שעה ארוכה מתעד את הדרמה, חוזר הבייתה מעלה את התמונות לאתר לאחר מכן הוא מביט בתדהמה ישראל כהן מאיר אלפסי ונשאלת השאלה מדוע תנו לבחור קרדיט על כל העבודה, מה קשור שחסיד ויזנץ המכונה ישראל כהן (הכתב לעניני פלילים..)משוטט להנ
כ - 1500 איש מסלתה ושמנה של היהדות החרדית, רבני קהילות, אנשי חינוך ומרביצי תורה, לצד מאות אנשים ונשים בוגרי ישיבת "התפוצות" לדורותיה, התכנסו במעמד אדיר ורב רושם שערכה הישיבה בבניני האומה בירושלים, בסימן 60 שנות לקיומה של הישיבה ע"י מייסדה הדגול הגאון רבי מרדכי גולדשטיין זצוק"ל.
ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיע ביום שני האחרון לביקור מדיני נרחב בארצות הברית במהלכו נפגש עם נשיא ארה"ב דולנד טראמפ, ובכירי ממשל נוספים | צלם הבית הלבן תיעד את מאחורי הקלעים של הביקור | התיעודים המלאים (חדשות)
עין לא נותרה יבשה בעת אמירת הקדיש ע"י 56 חתני המצוות היתומים | גדולי ישראל מכל גווני הקשת כיבדו את המעמד בנוכחותם | המעמד המרגש ב'בנייני האומה', נערך בשיתוף עיריית ירושלים והאגף לתרבות תורנית | בתום האירוע קיבלו חתני השמחה מתנת 'דורון דרשה' - גביע מכסף טהור שנתברך על ידי פוסק הדור הגאון רבי משה שטרנבוך, מרא דארעא קדישא
תיעוד מיוחד: איש התקשורת מני גירא שורץ סמנכ"ל 'קול חי' ורעייתו עו"ד רבקה שורץ, חגגו בר מצווה יוקרתית לבנם דוד במתחם 'דיסיטי' במעלה אדומים, בהשתתפות: רבנים, אישי ציבור, אנשי תקשורת ועורכי דין • צפו בגלריה של שלומי כהן (ברנז'ה)
בקול רינה והמון חוגג נחגג מעמד 'הכנסת ספר תורה' אל היכל ישיבת 'באר יצחק' ביישוב 'טלזסטון', בהשתתפות הראשון לציון הגר"י יוסף, רה"י הגר"א סלים וגדולי ראשי ישיבות, רבנים, דיניים, ואישי ציבור רבים (ישיבות)
1955 שנה מאז חרב בית המקדש וכל שנותר ממנו לפליטה הוא הכותל המערבי של הר הבית - מקום ממנו לא זזה שכינה מעולם • כיכר השבת תיעד את המראות מאלפי מתפללים שבאו להתפלל | גלריה
אלפים, בהם רבנים ופוליטיקאים הגיעו לנחם את בני משפחתו של מרן הרב עובדיה יוסף האבלים יחד עם כלל ישראל על פטירתו של פוסק הדור. הצלם שלומי כהן עם גלרית אבל נוספת, מיום נוסף של ניחום אבלים ברחוב הקבלן 45, ירושלים. צפו בתיעוד (דיין האמת)
הגאון הצדיק רבי יעקב מאיר שכטר הגיע בשעות הצהריים (ראשון) יחד עם מספר מתלמידיו לחווה בגבעות הסמוכות לירושלים בכדי לקיים את מצוות 'ראשית הגז' • צפו בגלרייה מיוחדת (צילום: נתי שוחט פלאש 90)
הילולת שמואל הנביא: מאות בהם רבנים, אישי ציבור ועמך בית ישראל, עלו היום לציונו של שמואל הנביא בירושלים לרגל יום ההילולה החל היום, במקום הוצב כיבוד מיוחד לרווחת העולים לציון, כאשר את ההילולה במקום ניהל הרב נורי חנניה. צלם 'כיכר' מגיש גלריה מיוחדת (גלריות)
ערב פסח, הבתים כבר מצוחצחים, מעדני החג כבר מתבשלים, אבל השווקים עדיין הומי אדם, צלם 'כיכר השבת' מגיש תיעוד נרחב מרחובות ירושלים, ערב חג הפסח תשע"ג • צפו (גלריות)
פסח מתקרב, והמוני חסידים נוהגים לרכוש 'שטריימל' חדש לקרת החג. צלם 'פלאש 90' נתי שוחט, יצר לתעד מקרוב את הכנת השטריימל, מקיבוץ הזנבות עד למוצר הסופי • צפו (מעניין)
בישיבת פוניבז' מקיימים בהידור את קמחא דפסחא: 8 טון מצות שנאפו בהידור במאפיית "מצות חבורה-בית שמש שבבעלות הרב חיים אהרן סטניצקי - חולקו היום לאברכים מהישיבה במחירי עלות • צפו בתיעוד (צילום: בועז בן ארי)
קהל רב השתתף הערב באירוע המרכזי לציון הילולת החיד"א הקדוש בירושלים, באירוע בו השתתף הרב הראשי יונה מצגר נחנך מבנה חדש שהוקם מעל הציון הקדוש • צפו בתיעוד (צילום: נתנאל אסרף - חדשות 24)
מאות בני אדם, ראשי ישיבות ורבנים השתתפו בשעות הצהריים בלוויתו של הגאון רבי אשר טננבוים זצ"ל רבה של שכונת גבעת שאול בירושלים ויו"ר ועד הישיבות, בן 72 בפטירתו. לפני כשלוש שנים חלה, בסוף השבוע הידרדר מצבו עד שנפטר הבוקר. 'צלם 'כיכר השבת' שלומי כהן מגיש תיעוד ענק (דיין האמת)
אמש נערך ברוב עם מעמד הכנסת ספר תורה בישיבת "בנין אב" ברמת שלמה בירושלים, בנשיאות מרן הראשון לציון הרב אליהו בקשי דורון שליט''א, שנתרם ע''י הנגיד הגאורגי מר רונלד איסאייב ממוסקבה אשר הגיע במיוחד לשעות ספורות לישראל עם פמלייתו להשתתף באירוע. בהשתתפות מרן הראשון לציון שליט''א, ראשי ישיבות, רבנים, ובמיוחד רבני העדה הגאורגית ובראשם חכם יעקב גגולאשוילי שליט''א רב העדה הגאורגית שנשא את המשא המרכזי, וכן סגן רה''מ ושר הפנים הרב אליהו ישי שליט''א, אישי ציבור, מאות בני הישיבה וקהל רב.
ראש הממשלה בנימין נתניהו יחד עם השר להגנת הסביבה גלעד ארדן בניצוחו של הרב יעקב גלויברמן, הדליקו אמש את החנוכיהב הגבוהה ביותר בעולם הנמצאת בפארק 'חירייה'. אלומות האור של החנוכיה מגיעים ל-10 קילומטר. הרב גלויברמן לנתניהו: "אתה מדליק את האור במקום הכי חשוך בעולם - באו"ם. אתה עושה זאת בהחלטתך להמשיך ולבנות בכל חלקי ארץ-ישראל ואתה עושה זאת עכשיו, כאשר כל עם-ישראל צופה בך מדליק את נר החנוכה המסמל את נצחון האור על החושך"
בשעות הערב התקיים בבני ברק כינוס 'מועצת גדולי התורה' בו נקבעה רשימת 'יהדות התורה' לכנסת. צפו בתיעוד מיוחד: הגרב"ד פוברסקי, הגר"ד יפה, הגרב"מ אזרחי, הגר"י זילברשטיין הגר"י שיינר ונציגי 'דגל התורה' מגיעים לכינוס (צילומים: ישראל כהן, יהודה פרקוביץ)
קהל המונים בראשות אדמו"רים רבנים ראשי ישיבות ואישי ציבור השתתפו אמש (ראשון) בשמחת בר המצווה לבן הרב הראשי יונה מצגר, במהלך השמחה חולק לרבנים אחד מספריו של הרב.
0 תגובות